Seuraava kurssi alkaa 5.9.2022!

Thainyrkkeily on loistava kuntoilumuoto. Haluat sitten kohottaa kuntoa, pudottaa painoa, ehkä otella joku päivä tai ihan vain liikkua liikunnan ilosta. Olet meille tervetullut.

Kurssi on tarkoitettu kaikille uusille harrastajille, joten et tarvi aikaisempaa kokemusta. Lähdemme liikkeelle ihan alusta. Sopii niin miehille kuin naisille, ikään kokoon ja kuntoon katsomatta. IKÄRAJA on 14 vuotta.

Opettajana toimii Payap Tothian, yli 300 ottelun kokemuksen omaava Thaimaan mestari. Yapilla on myös vuosien kokemus valmennuksesta kaiken tasoisten treenaajien kanssa.

Treenit ovat maanantaisin, keskiviikkoisin ja perjantaisin klo 19.00-20.00. Aloitamme siis 5.9. ja kurssin kesto on 5 viikkoa.

Hinta on 80€ ja voit maksaa kurssin paikan päällä, käteisellä tai kortilla debit/credit. Meillä käy myös maksuvälineinä Tyky, Smartum, Eazybreak, ePassi ja Edenred.

Mukaan tarvitset juomapullon ja käsisiteet. Käsisiteet voit tarvittaessa ostaa myös meiltä. Päälle mukavat liikuntavaatteet, treenit tapahtuvat avojaloin.

Ilmoittautumiset ja lisäkysymykset:
kruyapmuaythai@gmail.com tai
040 7350112 / Maiju
Lämpimästi tervetuloa!